mazekawe
اهلا ومرحبا بكم فى منتدى مزيكاوى ونرجو من سيادتك التسجيل والاشتراك معانا مع تحيات أحمد الجوهرى
mazekawe
اهلا ومرحبا بكم فى منتدى مزيكاوى ونرجو من سيادتك التسجيل والاشتراك معانا مع تحيات أحمد الجوهرى
mazekawe
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

mazekawe

من كفر الدوار........... للعالم كله مع تحيات أحمد الجوهرى
 
الرئيسيةالبوابة**أحدث الصورالتسجيلدخول

 

 طريقة عمل السكر البني و صوص الكراميل

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
????
زائر




طريقة عمل السكر البني و صوص الكراميل Empty
مُساهمةموضوع: طريقة عمل السكر البني و صوص الكراميل   طريقة عمل السكر البني و صوص الكراميل Emptyالأربعاء مارس 09, 2011 8:59 am

طريقة عمل السكر البني و صوص الكراميل

السكر البني عبارة عن سكر أبيض عادي و مضاف إليه عسل أسود
و هو نوعين : سكر بني فاتح أو ذهبي و سكر بني غامق

لو غير متوفر النوعين - ممكن الإستعاضة عنهم بعمل الآتي :

- السكر البني الفاتح أو الذهبي :1

كوب سكر أبيض عادي + 2/1 1 ملعقة طعام عسل أسود


السكر البني الغامق
كوب سكر أبيض عادي + 4/1 كوب عسل أسود



===============
طريقة عمل الكراميل
1 كوب سكر
1\4 كوب ماء
نحطهم على النار لحد ما يبتدوا يبقوا بنى فاتح و بعدين نوطى النار خالص (انا بشيلها من على النار مؤقتا" لحد ما احط القشطة) و نحط علبة قشطة و نقلب بسرعة علشان متكلكعش
وانا شخصيا جربتها ونفعت
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة عمل السكر البني و صوص الكراميل
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
mazekawe :: قسم المرأة :: مطبخ مزيكاوى-
انتقل الى: